Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Vuokrattavat kohteet


 

Raisio, Kreetankuja 2

Raisio, Kreetankuja 2 on Raision keskustassa sijaitseva 1990 rakennettu liikerakennus. Rakennus sijoittuu hienosti keskustan palveluiden välittömään läheisyyteen ja on näkyvällä paikalla ohi kulkevalle liikenteelle. Kiinteistöllä on omia parkkipaikkoja 42kpl ja tällä taataan liikekiinteistössä olevien yritysten ja heidän asiakkaidensa pysäköintitarpeet. Ei aikarajoitusta.

Kiinteistö on varustettu jäähdytyksellä, jolloin kesäpäivätkin sujuvat toimistossa hikoilematta.

Tästä kiinteistöstä voit saada yrityksellesi näyttävät tilat hyvällä sijainnilla, unohtamatta huomattavaa näkyvyyttä Nesteentien varressa.

puh. 040 540 5345.

 

 

Turku, Ilpoistentie 16a

Turku, Ilpoistentie 16a on Turussa Peltolan kaupunginosassa sijaitseva toimisto- ja varastorakennus. Kiinteistössä on 14 toimistotilaa, joiden koot vaihtelevat 9-40m2 ja jotka ovat helposti mukautettavissa erikokoisten yritysten tarpeisiin. Lisäksi kiinteistössä on 8  varastoa, kooltaan 30-69m2. Toimisto-osasta löytyy neuvotteluhuone, joka on kaikkien vuokralaisten käytössä veloituksetta.

 

Tämä kiinteistö sijaitsee 3,5km päässä Turun ydinkeskustasta ja n. 1km päässä kauppakeskus Skanssista. Kiinteistön pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja bussipysäkit löytyvät n. 200 m päästä.  

Tämän kiinteistön tilat soveltuvat hyvin aloittavalle yrittäjälle alhaisen vuokratason johdosta tai vaihtoehdoksi kotitoimistolle. Hyvä vaihtoehto myös varastoksi tai sivutoimistoksi Turussa. 

puh. 040 540 5345.

Toimistotiloja on heti vapaana!

Contour Office Solution Oy  |  Ilpoistentie 16A FIN 20740 TURKU  |  puh:  040 540 5345  |  email: myynti@cos.fi & mika.ollanketo@cos.fi